Cautare

3076 de rezultate pentru "liste note examen suplinire cluj napoca" (4.17 secunde)
O explozie puternica a avut loc duminica dimineata intr-un bloc de locuinte din Cluj-Napoca. ... Femeia, in varsta de 30 de ani, are arsuri grave pe o mare parte a corpului, a declarat Andrei Biris, purtatorul de cuvant al ISU Cluj, pentru Digi 24.
Primaria Cluj-Napoca ofera 10.000 de lei pe post de IT-ist. ... Salariile IT-istilor din Cluj sunt mai mari decat cele din Bucuresti.
Un incendiu a izbucnit joi dimineata la un depozit din Cluj-Napoca. ... ISU Cluj a anuntat ca "avand in vedere degajarile mari de fum a fost emis, prin sistemul RO-Alert, un mesaj de avertizare catre populatia din zona".
Horatiu Ioani a urmat cursurile Universitatii de Medicina si Farmacie din Cluj.
Liberalii ar vrea sa mearga pe liste comune cu PD. ... Potrivit lui Flutur, Bruxellesul nu le-a impus conditia de a nu participa pe liste comune. ... In schimb, democratii spun ca vor merge pe liste separate.
• "Ioan Rus a declarat la sedinta PSD Cluj, ca va reveni activ in viata partidului." De cand asteptam ca Rus sa revina in politica. ... Stiti ca, atunci cand Rus si Dancu conduceau PSD Cluj, au pierdut tot ce se putea pierde in materie de alegeri.
A mai facut-o si in 2005, cand, impreuna cu Ioan Rus si asa-zisul 'grup de la Cluj' a reusit sa convinga o serie de lideri si delegati la Congresul PSD din aprilie, sa-l prefere pe Geoana in locul lui Iliescu, in fruntea partidului.
Prefectura Cluj propune Guvernului un proiect pilot de descentralizare a serviciilor publice deconcentrate din judet, prin crearea unui guvernamant local care sa constituie primul pas in infiintarea regiunilor.
Ilie Sarbu, vicepresedinte al PSD, sustine ca asa-zisul "Grup de la Cluj" nu exista si, de fapt, nici nu a existat.
Dupa ce Bucurestiul a decis dizolvarea conducerii PSD Cluj, intre liderul filialei locale, Vasile Dancu si presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, a pornit razboil declaratiilor.
Organizatiile dizolvate din Cluj si Brasov au declansat rascoala impotriva centrului.
CFR Cluj s-a calificat in grupele UEFA Champions League dupa ce a invins, miercuri, pe teren propriu, cu 1-0, pe FC Basel, in mansa a doua din play-off-ul competitiei. ... CFR CLUJ - FC BASEL 1-0 (in tur 2-1). CFR Cluj s-a calificat pentru a treia oară
CFR Cluj - Manchester United 1-2. ... Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat, marti seara, intr-o conferinta de presa, dupa infrangerea din meciul cu Manchester United, scor 1-2, ca este trist deoarece formatia sa primeste goluri parabile, dar a precizat ca victoria englezilor este indiscutabila.
Cat s-a strans la "cheta" U CLUJ 1-2 CFR CLUJ I Imagini incredibile dupa meciul de pe Cluj Arena.
CFR Cluj a invins-so pe Rennes cu 1-0, pe teren propriu, intr-un meci din Grupa E a Europa League.
Aurelia Ion a fost gasita in stop-cardio respirator de catre echipajele care au ajuns la fata locului, avea multiple fracturi si traumatisme si hipotermie severa, a declarat medicul sef al UPU Cluj, Adela Golea.
Astfel, in perioada 22-30 Aprilie 2015, biletele pentru spectacolele de la Bucuresti, Constanta, Brasov, Cluj si Timisoara sunt mai ieftine cu 40 de procente!
STS, Romatsa si MAI - vinovati • Pilotul comandant a efectuat pregatirea zborului care a condus la accidentul aviatic din Cluj, inclusiv informarea meteo inainte de decolare, iar decizia privind amanarea/anularea unui zbor din considerente de siguranta a zborului apartine in totalitate pilotului comandant al aeronavei.
Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Cluj au dispus inceperea urmaririi penale fata de cei 3 membri ai familiei Cordos:
U Cluj- CFR Cluj 1-1 Cupa Romaniei, grupa C Au marcat: Roger '64 (autogol) / Birligea '3 U Cluj: ... Eugen Neagoe CFR Cluj:
google-analytics.com